Turks eten bij Mesken: voor iedereen, op ieder moment van elke dag!

Restaurant Mesken is een gezellig restaurant in Amsterdam. Wij bieden onze gasten de gelegenheid elke dag bij ons aan te schuiven voor de beste Turkse maaltijden in Amsterdam. Turks eten doet Amsterdam bij Mesken!

U kunt bij Restaurant Mesken terecht voor zowel ontbijt als een late night snack! Maar daarnaast kunt u ook uitgebreid bij ons lunchen of dineren. Wij bieden u een uitgebreide menukaart met uiteenlopende gerechten waaronder zowel Turkse gerechten (zoals shoarma) als niet-Turkse gerechten (zoals een broodje kaas) – en dat voor een goede prijs.

Wij richten ons daarmee niet alleen op Amsterdamse Turken, maar op alle Amsterdammers! Gezelligheid staat bij ons centraal: ervaar de Turkse gastvrijheid zelf! Bovendien is de Turkse keuken niet alleen erg lekker, maar ook erg gezond! Laat u verrassen door onze specialiteiten en geniet van kwaliteit, sfeer en service!

Restaurant Mesken laat je genieten van heerlijke, authentieke gerechten uit de Turkse keuken. Mals vlees van de grill, huisgemaakte salades, smakelijke soepen en desserts, alles wordt bereid met dagverse ingrediënten in onze open keuken.

Ons schitterend vormgegeven restaurant (140 plaatsen) is ook een uitstekende omgeving voor informele lunches, zakelijke bijeenkomsten en familiebijeenkomsten.

Bel of mail ons om te reserveren of kom langs; wij bespreken graag je speciale wensen.

Restaurant Mesken, De Turks Restaurant van Amsterdam
Adres: Sumatrastraat 35
1094 LN Amsterdam

Openingstijden
Onbeperkt ontbijt: Dagelijks 09:00 – 13:00 uur
Vrijdag en Zaterdag 09:00 -03:00 uur
Overige dagen: 09:30 -01:00 uur
Tel : 020 694 0277
E-mail: info@restaurantmesken.nl